Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Različnost tradicij
Različnost tradicij
Kot že sam naziv koncerta napoveduje, bomo ob pričujočem programu priča velikim razlikam povsem drugačnih si kultur prostorov in osebnosti, v tem primeru glasbenikov... Med »našo« evropsko tradicijo, ki jo zastopata velikana Mozart in Beethoven so glasbeniki uvrstili dela, ki zastopajo južnoameriško, natančneje brazilsko tradicijo.
 
Slovenski del zastopa Ipavčeva serenada, v originalu za godala, ki ji bomo tokrat prvič prisluhnili v drugačni preobleki, saj jo je posebej za to priložnost priredila za ansambel pihal Tadeja Vulc.
 
Kot je raznolik program, tako zelo je barvita tudi zasedba ansambla. Brazilski del zastopajo trije
izvrstni muziki, ki živijo in delujejo v Sao Paulu in Riu de Janeiru (Cristiano Alves, Fabio Cury in Luiz Garcia), poleg njih se je ansamblu na povabilo domačih glasbenikov odzval še irski fagotist Peter Whelan.
 
Slovenski del ansambla zastopajo trije glasbeniki, solisti Simfoničnega orkestra RTV Slovenija. S celotnim programom in ansamblomželijo umetniki poudariti, da se tradicije, nekoč trdne vsaka zase v svojem prostoru in času, danes lahko dopolnjujeo in plemenitijo.
 
 
Milena Lipovšek, flavta
 
Cristiano Alves, klarinet
 
Jure Hladnik, klarinet
 
Fabio Cury, fagot
 
Peter Whelan, fagot
 
Luiz Garcia, rog
 
Boštjan Lipovšek, rog
 
 
Spored: Wolfgang Amadeus Mozart, Heitor Villa Lobos, Fernando Morais, Benjamin Ipavec / Tadeja Vulc, Ludwig van Beethoven
 
 
Za Koncertni abonma in izven (10 €).
© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print