Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več


Sejem Turizem in prosti čas ( Gospodarsko razstavišče Ljubljana, od 21. do 24.1.2010) se je letos pridružil projektu Picture Slovenia – tj. spletnega portala, fotografskega natečaja in razstavi nagrajenih fotografij, ki bodo kot del obsejemskega programa v sedmih kategorijah, predstavljene v času sejma Turizem in prosti čas – TIP 2010.

Po nekaj več kot štirinajstih dneh delovanja spletnega portala www.pictureslovenia.si je objavljenih prek 3.200 fotografij, stran pa si je ogledalo prek 230.000 obiskovalcev iz 46 držav sveta.

Kliknite na www.pictureslovenia.si in na sprožilec svojega fotoaparata tudi vi!

Picture Slovenija je skupni projekt Nikona Slovenija, STO, Gospodarskega razstavišča, Dinners Cluba International ter Zavoda Tovarna.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print