Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje vabi na tečaj za usposabljanje za LOKALNEGA TURISTIČNEGA VODNIKA ZA MESTO CELJE.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti osnovno znanje o turizmu in trenutnih trendih v turizmu, načinu in tehnikah vodenja, poslovni komunikaciji in retoriki, zgodovini Celja, turistični geografiji s kartografijo, etnologiji, arhitekturi, umetnostni zgodovini. Naštete teme so IZOBRAŽEVALNI SKLOPI v okviru tečaja.
 

S pridobitvijo licence boste lahko v prihodnosti opravljali delo turističnega vodnika za mesto Celje in Stari grad Celje. Teoretični del tečaja bo potekal v Celjskem domu, Krekov trg 3, 3000 Celje, praktični del v mestu in na lokaciji Stari grad Celje.

K sodelovanju vabimo vse komunikativne osebe, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:
-    Končana najmanj V. stopnja izobrazbe
-    Znanje vsaj enega tujega jezika (nemški, angleški, italijanski, francoski, ruski, hrvaški, srbski ) na stopnji srednje strokovne izobrazbe
-    Veselje do turističnega vodenja in dela z ljudmi

PRIJAVNI OBRAZEC ter Kopijo dokazila o končani V. stopnji izobrazbe pošljite na e-mail: tic@celje.si  ali na naslov: ZAVOD CELEIA CELJE, TIC Celje, Krekov trg 3, 3000 Celje.
Prijave sprejemamo do 8.3.2011. 
Dodatne informacije: Zavod Celeia Celje, ga. Simona Čater, 03 428 79 34 / 36.
Cena tečaja je 20 EUR (z DDV) ob pogoju, da je prijavljenih vsaj 15 oseb.   Prijave z dokazili  sprejemamo v TIC Celje, Krekov trg 3, 3000 Celje do 8.3.2011, kjer vplačate kotizacijo,  vsak delovnik med 9.00 in 17.00 uro, sobota med 9.00 in 13.00 uro. Vplačilo kotizacije je možno tudi na TRR 01211-6000001277, sklic je  številka vašega mobitela.

 

Datoteke:

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print