Dežela celjska vabi...
Dežela celjska vabi...


SREDNJEVEŠKI DAN NA STAREM GRADU CELJE,

26. 8. 2017, od 16.00 do 21.00


Zapora ceste na Stari grad Celje
Cesta na Stari grad bo na dan osrednje prireditve v soboto, 26. 8. 2017, od 13.00 do 22.00 ZAPRTA od odcepa h Gostilni Kmetec. Od od 14.00 do 22.00 bo veljala zapora celotne ceste za ves promet. Za obiskovalce prireditve so organizirani brezplačni avtobusni prevozi na Stari grad in nazaj. Avtobusi bodo vozili iz avtobusne postaje pri Celjskem domu (nasproti železniške postaje Celje). Odhod prvega avtobusa ob 15.45.

Zaprtje Starega gradu Celje
Zaradi priprav na srednjeveško prireditev bo Stari grad Celje zaprt za obiskovalce od 13.00 do 15.00 ure.
Od 9.00 do 13.00 je vstop možen za vse obiskovalce, tudi za imetnike letnih kartic, kateri ne morejo uveljavljati kartice za obisk prireditve.

Dostop na Stari grad Celje
Obiskovalce vljudno prosimo, da za obisk prireditve uporabljajo brezplačen avtobusni prevoz, taksi storitve ali pa se na prireditev odpravijo peš, lahko tudi po Pelikanovi poti.

Prodaja vstopnic
Vstopnice se bodo prodajale na dan prireditve v TIC Stari grad Celje, od 15.00 ure dalje po ceni 4 EUR (cena dnevnega vstopa na Stari grad Celje), otroci do 6. leta brezplačno, od 7. do 15. leta 1 EUR. V ceno vstopnice za odrasle je vključena konzumacija 1 EUR, ki jo lahko odrasli obiskovalci koristijo pri nakupu hrane ali pijače.

Imetniki letnih vstopnic na Stari grad Celje
Na dan prireditve NI možen vstop z letnimi vstopnicami.

Obiskovalci oblečeni v kostume
Vsi tisti obiskovalci, ki bi želeli vstopiti na prireditev oblečeni v srednjeveški kostum, morajo svojo namero predhodno sporočiti organizatorju prireditve, saj je treba pri oblačilih upoštevati stilno obdobje prireditve – gotiko. V kolikor kostumirani obiskovalci ne opravijo predhodne najave prihoda pri organizatorju, nimajo dovoljena za vstop na prireditev. Vsi tisti kostumirani obiskovalci, ki se bodo predhodno prijavili pri organizatorju, si s tem zagotavljajo prost vstop na prireditev. Prijave prihoda sprejemamo na: tic@celje.si (s priloženo fotografijo kostuma v jpg formatu)
 

mesečnik
PDF Mesečnik november 2018

Program prireditev

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print