Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Trobilni kvintet SiBRASS
Trobilni kvintet SiBRASS

Franc Kosem, trobenta

Jure Gradišnik, trobenta

Mihajlo Bulajić, rog

Mihael Šuler, pozavna

Johannes Ogris, tuba
Gost: Reinhold Friedrich, trobenta  

Trobilni kvintet SiBRASS so v letu 2011 ustanovili solisti slovenskih nacionalnih orkestrov, ki poleg orkestrske igre iščejo nove možnosti nastopanja in jim poustvarjanje solistične in komorne literature pomeni poseben izziv. Vsak izmed njih že leta sodeluje s priznanimi mojstri trobilnih instrumentov in se pridružuje interpretom na najvišji ravni. Z njimi bo nastopil nemški trobentač Reinhold Friedrich, ki je od leta 1986, ko je na mednarodnem glasbenem tekmovanju ARD prejel prvo nagrado, reden gost na najpomembnejših mednarodnih odrih. Je prvi trobentač in umetniški vodja Trobilnega ansambla Festivalskega orkestra Luzern, cenjen pa je tudi kot predavatelj uglednih glasbenih akademij v Londonu, Aarhusu, Karlsruheju in Hirošimi.

Spored: Jakob Petelin Gallus / Andrej Misson, Victor Ewald, Nina Šenk, Daniel Schnyder, George Gershwin / Bill Holcombe / Jani Golob

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print