Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Kvartet saksofonov Evterpa
Kvartet saksofonov Evterpa

Kvartet saksofonov Evterpa

Tadej Piko (sopranski saksofon), Ivan Trajanoski (altovski saksofon), Ajda Antolovič (tenorski saksofon) in Domen Koren (baritonski saksofon).

Kvartet saksofonov Evterpa, ki deluje pod mentorskim vodstvom prof. Matjaža Drevenška, sestavljajo perspektivni in uspešni mladi glasbeniki, študentje saksofona na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Kot solisti posegajo po najvišjih nagradah na državnih in mednarodnih tekmovanjih in sodelujejo s priznanimi slovenskimi orkestri. S kvartetom redno nastopajo v okviru različnih glasbenih dogodkov po Sloveniji in tujini, v letošnjem letu pa je vredno izpostaviti predvsem njihov uspeh iz državnega tekmovanja TEMSIG, ko so ob 99. točkah prejeli tudi zlato plaketo in posebno nagrado.

Spored: György Ligeti, Igor Lunder, Primož Ramovš, Aleksander Glazunov.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print