Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Pravljično Celje 2015
Pravljično Celje 2015

 

 

 

 

 

 

 

V Celju se bo s Prazničnim prižigom luči in koncertom Extra banda Glasbene šole Celje ter solistke Sandre Feketija v nedeljo, 29. novembra ob 17.00, na Glavnem trgu tudi uradno pričel sklop prireditev Pravljičnega Celja 2015. Programska dinamika, ki se pričenja konec meseca novembra, bo počasi stopnjevala svoje prireditvene nagovore skozi ves december in dosegla vrhunec s kar dvema silvestrovanjema na prostem.
Letošnje dogajanje se osredotoča na Krekov trg, Glavni trg in Trg pred Mestnim kinom Metropol, ki bodo oživeli že konec meseca novembra. Osrednji program, ki naslavlja prav vse strukture obiskovalcev, poleg že uveljavljene in med obiskovalci prepoznavne programske ponudbe (brezplačni koncerti na prostem, pohod z baklami na Stari grad Celje, praznični prižig luči, adventna vodenja z najboljšimi lokalnimi turističnimi vodniki …) v letošnjem letu ponuja vrsto zanimivih vsebin, s katerimi želimo ustvariti dodano vrednost obstoječe ponudbe.

Več: tic@celje.si, www.celje.si

Datoteke:

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print