Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
KA 2
KA 2

Narodni dom, 24.11.2015  ob 19.30
Lidija Horvat Dunjko, sopran
Matej Zupan, flavta
Mario Čopor, klavir
Lidija Horvat Dunjko je do sedaj odpela več kot 30 najpomembnejših vlog operne literaure. Nastopala je v Parizu, na Dunaju, v Torontu, Berlinu, Benetkah, Madridu, Buenos Airesu, Moskvi in drugod. Poleg solistične kariere je tudi profesorica na zagrebški glasbeni akademiji. Matej Zupan je profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Kot solist in član različnih komornih sestavov je nastopal v Evropi, obeh Amerikah in v Aziji ter posnel več samostojnih zgoščenk. Pianist Mario Čopor je med najbolj iskanimi spremljevalci različnih opernih in solističnih pevcev, nastopa pa v Evropi, Aziji in Južni Afriki.
Spored: Johann Sebastian Bach, Giulio Caccini, Camille Saint-Saens, Maurice Ravel, Andre Caplet, Henry Bishop, Cecile Chaminade, Adam Schmidt, John Corigliano, Antonio Caldara

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print