Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več

O predavanju:


Občutek sramu nam ob poglabljanju v njegovo dinamiko razodeva vpetost človeka v medsebojne odnose. Po eni strani je globoko intimen, po drugi strani pa je prav zasramovanje pogosto uporabljeno kot mehanizem socialne kontrole. Namen predavanja je osvetliti, kako se v zasramovanju in doživljanju sramu prepletata dimenziji individualnega in kolektivnega.
 
Tomaž Flajs je gestalt psihoterapevt z Evropsko diplomo iz psihoterapije (Evropska zveza za psihoterapijo). Je redni član Evropske zveze za gestalt terapijo. Iz psihoterapije je diplomiral na britanskem institutu GPTI in je nosilec certifikata strokovnosti instituta GALTA iz Los Angelesa. Je predsednik društva za gestalt terapijo SLOGES. Poleg psihoterapevtske prakse s posamezniki ali skupinami se ukvarja s poučevanjem gestalt terapije. Je soustanovitelj Inštituta za geštalsko terapijo (GITA), v okviru katerega izvaja programe za osebno in profesionalno rast.
 
Predavanje je del večletnega mednarodnega projekta Sram te bodi!, ki so ga idejno in programsko zasnovale tri kulturne institucije: Zavod Celeia - Center sodobnih umetnosti Celje, Galerija Miroslav Kraljević Zagreb in kulturo društvo CRVENA Sarajevo.
 

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print