A tribute show to ABBA!
A tribute show to ABBA!
Sobota 7. marec 2015 ob 20.00 Celjski dom Celje
 
ABBA  REVIVAL ŠOV V ŽIVO
»A tribute show to ABBA!«

 

Cena vstopnic: 14,00 €; 13,00 €: otroci, dijaki, študenti, upokojenci
Prodaja vstopnic TIC CELJE

Skupina ABBA STARS bo CELJE preplavila z odlično glasbo skupine ABBA, odmevale bodo uspešnice, zapisane z zlatimi črkami v zgodovini pop glasbe: DANCING QUEEN, MAMMA MIA, S.O.S., WATERLOO, CHIQUITTITA, THE WINNER TAKES IT ALL, HONEY, HONEY, TAKE A CHANCE ON ME, FERNANDO, SUPER TROUPER …

Večno skladbe skupine ABBA, v odlični interpretaciji kar 8 članske zasedbe ABBA STARS, bodo pričarali nepozaben večer. Obeta se odličen glasbeni šov, v živo.

Skupina ABBA je obdobju 1972–1982 kot najuspešnejša švedska skupina vseh časov prodrla na celotni svetovni trg, prodala več 10 milijonov plošč, kar jih uvršča med svetovne rekorderje. Prvič se je pojavila na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 1974 s skladbo Waterloo. Vzpon skupine, ki so jo sestavljali Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson in Anni-Frid Lyngstad, se je začel s pesmijo S. O. S., med svetovne zvezde pa jih je izstrelila pesem Mamma Mia. Posneli so kar osem originalnih albumov in jih izdali v rekordnih nakladah.

Člani skupine ABBA STARS prihajajo iz Prage, zelo uspešno nastopajo že 11 let, več kot pet let skupino uvrščajo med najboljše ABBA REVIVAL skupine, s številnimi nastopi doma in tujini so prepričali ljubitelje skupine ABBA in kritike, da so res odlični in si pridobili velik ugled. Skupina je posnela dve CD plošči, za seboj imajo številne televizijske nastope, obe glavni vokalistki sta akademsko glasbeno izobraženi izvrstni pevki, ki sta v svoji karieri veliko prepevali tudi v nacionalni operi, s številnimi orkestri in v mjuziklih.

ABBA STAR redno nastopajo Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Franciji, nastopali so tudi na Karibskih otokih in v Arabskih Emiratih, Tajskem in na otoku Phuket. V neverjetnem nizu 65 razprodanih koncertov po celotni Nemčiji so prevozili kar 30.000 km in zabeležili velikanski uspeh. Obiskovalci so se na koncert pripeljali tudi iz 300 km oddaljenih krajev. Po velikem uspehu v Nemčiji, je skupina nadaljevala s turnejo po Franciji, kjer so igrali tudi s člani zasedbe Boney M.

Koncert ABBA STARS je resnično perfektna kopija legendarne skupine ABBA, dokaz je povabilo, ki ga je skupina prejela iz Švedske, dežele, iz katere prihaja skupina ABBA, na nastop v ABBA REVIVAL ŠOVU, skupaj še z tridesetimi drugimi tovrstnimi glasbenimi zasedbami, in dosegla najboljše kritike.

Ustanovitelj skupine ABBA STARS Dan Dobiáš, znani češki kitarist in skladatelj,  je tudi eden izmed najuspešnejših glasbenih managerjev  na Češkem, saj je do zvezdništva pripeljal številne najbolj znane pevke in pevce.

Dodatne informacije o koncertu: 051 364 333, e-pošta: katarina@rta.si

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print