Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
ABONMA PLUS – CELJSKI SPREHODI
ABONMA PLUS – CELJSKI SPREHODI

Sobota, 14. februar ob 17.00 pred vhodom v Celjski dom 

ABONMA PLUS – CELJSKI SPREHODI
Ljubezenske zgodbe celjskih gospodičen – Kako je Celjanka Sophia Hess očarala Alfreda Nobela, kako je Barbara Celjska postala Nemška kraljica in o tem, kako so se na Gregorjevo ptički ženili.

Vodenje v družbi odličnega celjskega lokalnega vodnika prinaša spoznavanje ljubezenskih zgodb celjskih gospodičen, izbran glasbeni program kozarček penine v kavarni Celjskega doma.

Za Abonma plus in izven. Cena vodenja: 10 EUR (vključuje kozarček penine v kavarni Celjskega doma). Plačilo vodenja: Na dan dogodka pred vhodom v Celjski dom. Zbirno mesto: Pred vhodom v Celjski dom na Krekovem trgu 3. Več: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:tic@celje.si.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print