Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
GORAN BOJČEVSKI & PRABHAT KUMAR, jam session & sarod classical music
GORAN BOJČEVSKI & PRABHAT KUMAR, jam session & sarod classical music

Četrtek, 22.1.2015 ob 21.00 v Špital za prjatle

Spremljava Prabhata Kumarja: Abhišek Mišra na tablah in Alankar Mahtolia na tanpuri.

Jam session bosta odprla glasbenika ( Prabhat KUMAR & Goran BOJČEVSKI), vabljeni tudi ostali glasbeniki po odprtju jam sessiona, da se pridružite h muziciranju.

 

Veleposlaništvo Indije v Sloveniji v počastitev Praznika republike INDIJE, ki ga obeležujejo 26. januarja, pripravlja širok program dogajanj, katere so poimenovali 2. dnevi Indije v Sloveniji. Ta teden bo se bo na štirih brazplačnih koncertih po celi Sloveniji predstavil Prabhat Kumar na klasičnem severnoindijskem inštrumentu sarod, katerega uvrščajo med največje mojstre tovrstne glasbe. Njegovi koncerti izkazujejo visok nivo zrelosti in s svojo milino ob igranju preprosto navdušijo poslušalce. Prabhat Kumar nastopa tako na najprestižnejših domačih festivalih in tudi na številnih koncertih v Indiji, med drugim omenimo koncerte v pomembnih kulturnih središčih Mumbai, Agra, Kalkuta, Bangalore in Jodhpur, izven domače države pa je nastopil tudi v Angliji, na Poljskem, v Maroku, Franciji in v Južnoafriški republiki. Za svoje dosežke je doslej prejel številne nagrade in pomembna državna priznanja. Doslej je sodeloval tudi z nekaterimi »zahodnimi« glasbeniki in zasedbami, deluje pa tudi kot umetnik pod okriljem Indijskega kulturnega sveta iz New Delhija. Poleg rednih nastopov Prabhat tudi poučuje in izvaja mojstrske tečaje na univerzah ter piše glasbo za balet in gledališče ter tudi za profesionalne in študentske orkestre.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print