Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Celje
Celje

Zavod Celeia Celje ob Svetovnem dnevu turizma, ki bo v soboto, 27. septembra 2014 organizira  brezplačno vodenje po mestnem jedru, in brezplačen voden ogled Starega gradu Celje, na katerega bodo lahko obiskovalci skozi ves dan vstopali brezplačno. Vodenji po mestu in Starem gradu Celje bosta potekali v družbi odličnih lokalnih turističnih vodnikov, katerih edinstvena pripovedovanja navdušije  še tako zahtevne obiskovalce. Vodenje po mestu se bo odvijalo v soboto, 27. 9. 2014 ob 11.00. Z vodnikom se bodo udeleženci  dobili pred vhodom v Turistično informacijski center na Krekovem trgu 3. Vodenje po Starem gradu Celje se bo odvijalo v soboto, 27. 9. 2014 ob 18.00. Z vodnikom se bodo udeleženci  dobili pred vhodom v Turistično informacijski center na Starem gradu Celje. Na Svetovni dan turizma bo na stojnici v središču mesta, »na Zvezdi«, od 10.00 do 13.00 potekala predstavitev novih turističnih vodnikov za mesto Celje in Šmartinsko jezero, s katerimi na Zavodu Celeia Celje predstavljamo ponudbo našega mesta.

Letošnja tema Svetovnega dneva turizma je»Turizem in razvoj skupnosti«, ki izpostavlja turizem kot vezni člen med različnimi skupnostmi oziroma poudarja vlogo različnih skupnosti pri udejanjanju trajnostnega razvoja turizma.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print