MOJPRVIŠPIL

Velika dvorana Celjskega doma

Sobota, 7. februarja 2008 ob 17.00

Nastopi mladih glasbenih skupin

V februarju 2009 želimo s projektom "Dnevi kulture" nadgraditi tradicionalne kulturne prireditve v večdnevno multikulturno in predvsem širši javnosti privlačno kulturno dogajanje, katerega osrednja rdeča nit je KREATIVNOST IN INOVACIJE - leto 2009 je tudi evropsko leto kreativnosti in inovacij.

Sodelovanje na DNEVIH KULTURE 2009 želimo odpreti za vse, ki na kakršnekoli način oblikujejo kulturni utrip v Celju, posebno pozornost pa namenjamo t.i. "urbani" – mestni kulturi.

K sodelovanju na MOJEMPRVEMŠPILU  vabimo glasbene skupine iz Celja in okolice, ki ustvarjajo in poustvarjajo različne zvrsti glasbe: pop, rock, jazz, elektronsko, rap, dub, ljudsko, klasično... in v katerih sodelujejo mladi do 20 let.

Nastope bo spremljala žirija v sestavi:
Alya, pevka, Bojan Logar, profesor na Glasbeni šoli Celje in član skupine NORDunk in Tone Kregar, pevec skupine MI2, ki bo najuspešnejše skupine izbrala za samostojne predstavitve v sklopu prireditev "Poletje v Celju, knežjem mestu 2009".

Vaše prijave za 15 minutni nastop pričakujemo do 29. januarja 2009 na naslov:
Zavod Celeia Celje
Krekov trg 3
3000 Celje


Prijavi priložite podatke o skupini (kontaktni naslov, seznam članov z kratkimi biografijami), koncept nastopa s seznamom skladb, ki jih želite predstaviti in tehnične zahteve za izvedbo nastopa.

Informacije: www.celeia.info

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print