Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Jan Gričar
Jan Gričar

Sreda, 19. 2. 2014 – Celjski dom Celje ob 19.30

Jan Gričar, saksofon

Jan Gričar je študent na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Matjaža Drevenška, ki se lahko pohvali z  izjemnimi dosežki doma in v tujini; bil je finalist tekmovanja Mladi evrovizijski glasbeniki na Dunaju (2008), osvojil je prvo mesto na mednarodnem tekmovanju lesenih pihal v Požarevcu (Srbija) ter drugo mesto in drugo nagrado na mednarodnem tekmovanju saksofonistov (ISSAC) v Columbusu (ZDA) lansko leto. Mladi saksofonist je tudi dvakratni prvonagrajenec državnega tekmovanja TEMSIG ter prejemnik Škerjančeve nagrade in Prešernove nagrade Univerze v Ljubljani. 

Cena vstopnice: 5 EUR. Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta: tic@celje.si.

 

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print