Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več

Galerija sodobne umetnosti – Studio, 12. marec – 14. maj 2009.
Vsak četrtek od 17.00 do 20.00, skupaj 30 ur.
Mentor: Uroš Potočnik, akademski slikar
Cena 90 EUR.
Informacije in prijave: irena.cercnik@celje.si , 051 681 993 

Z risbo se srečujemo na različnih stopnjah ustvarjalnega procesa, za ene je le skica, načrt, za druge končni umetniški izdelek. Tečaj je namenjen kandidatom, ki si želijo poglobljenega znanja iz risanja po živem človeškem modelu in še posebej tistim, ki se pripravljajo na sprejemne izpite likovnih smeri obeh univerz. Tečaj je naravnan izrazito študijsko in traja 30 ur. Obsega tudi svetovanje pri sestavi mape za sprejemni izpit.
Tečaj obsega naslednje vsebinske sklope: Viziranje, proporci, položaj figure (3 ure), Figura v prostoru, proporci (3 ure), Značaj figure, proporci (3 ure), Figura v odnosu del/ celota, proporci (3 ure), Glava (3 ure), Portret, značaj (3 ure), Figura, gibanje, proporci /projekcija diapozitivov (3 ure), Figura, kompozicija, značaj (3 ure), Figura, hitrostno risanje (3 ure), Figura, navajanje na samostojno delo (3 ure).

Uroš Potočnik (1974, Slovenj Gradec) je leta 2006 diplomiral iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani, kjer je prav tako iz slikarstva leta 2008 magistriral. Leta 2005 je prejel nagrado Akademije za likovno umetnost za izjemne študijske dosežke in leta 2006 študentsko Prešernovo nagrado za slikarstvo. Sodeloval je na več samostojnih in skupinskih razstavah. Živi in ustvarja v Belih vodah nad Šoštanjem.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print