Z akcijo Srečanje s potrošniki, skupinami potrošnikov in kmetovalci v okviru projekta Bio užitek želimo predstaviti različne možnosti in načine prodaje nadzorovanih ekoloških izdelkov in hrane.

Imeli boste priložnost spoznati način nadzorovanja, sledljivosti in označevanja v ekološkem kmetijstvu. Predstavili vam bomo tržne in proizvodne možnosti v ekološkem kmetijstvu ter seznanili z značilnostmi proizvodne metode ekološkega kmetijstva in označevanja ekoloških proizvodov. Med drugim vam bomo predstavili partnersko kmetovanje, ki se v EU in zadnje čase tudi pri nas, nezadržno širijo, saj v izmenjavo ekoloških dobrin uvajajo socialno komponento, prav tako pa tudi druge sodobne in alternativne načine izmenjave ter trženja ekološko pridelane hrane. Na akciji boste spremljali kontrolorja za ekološko kmetijstvo med opravljanjem kontrole za certifikacijo vrtnarstva Botanika.  

 

Zanimajo nas tudi vaši predlogi, ki lahko prispevajo k boljši organizaciji in povezovanju med kupci in ekološkimi kmetovalci, zato vas vabimo na PREDAVANJE IN DISKUSIJO TER POKUŠINO ŠTEVILNIH  BIO DOBROT.

 

Vljudno vabljeni kmetje in potrošniki!

 

Zveza združenj ekoloških kmetov Slovenije – Zveza Biodar

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 230 12 01 ali pišite na info@biouzitek.si.

mesečnik
PDF Mesečnik november 2018

Program prireditev

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print