Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
MESTO NA EX
MESTO NA EX

Četrtek, 8. marec 2012 ob 20.00

KOMEDIJA: MESTO NA EX
DEKLIŠČINA IN FANTOVŠČINA POD ISTO STREHO


Igrajo:
Nina Ivanič
Alenka Tetičkovič
Maja Martina Merljak
Tina Uršič
Klemen Mauhler
Gregor Cesar
Miki Bubulj
Scenarij in režija:
Miki Bubulj

Zaročenca Alenka in Bubi proslavljata svoje zadnje proste dneve pred poroko v različnih ampak sosednjih si lokalih, ki imata istega lastnika. Zaradi nastale recesije je lastnik združil oba lokala pod isto streho. Zabavi, ki naj bi ostali večna skrivnost med bodočima zakoncema, tako ločijo le nihajna vrata in natakarjeva zbranost. Z vsakim exom je družba vse bolj glasna, natakarjeva zbranost manjša, napetost vse večja in skrivnost bližja k razkritju.

Predstava vsebuje vse elemente nepozabne dekliščine in fantovščine. Sočne debate, veliko petja, plesa in smeha ter striptiza v omenjenih okoliščinah, bodo v gledalcu vzbudile željo, da bi bil na tovrstni zabavi. Vsem bodočim poročencem bo predstava v odličen razmislek za njihove prihajajoče dni, poročeni pa se boste spominjali svojih ukan in zvijač zadnjih podvigov nezakonskega stanu.

Cena vstopnice: 15 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic: Eventimova prodajna mesta po Sloveniji, TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 49 25 081, 03 42 87 936.

 
 

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print