Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
delavnica s Simonom Macuhom
delavnica s Simonom Macuhom

Naše najmlajše obiskovalce vabimo na brezplačno kreativno delavnico IZDELAJMO SVOJ RADIO!, ki jo bo vodil umetnik Simon Macuh. Delavnica bo potekala v Studiu Galerije sodobne umetnosti Celje med 10.00 in 13.00 uro.

Na delavnici bomo razmišljali o radijskih valovih, kako in od kod ti prihajajo do nas ter kaj nam prinašajo s seboj. Govorimo o radijskih sprejemnikih, ki nas v industrijsko izdelani obliki spremljajo skoraj na vsakem koraku. Vendar kaj sprejemnik pravzaprav je in kako deluje lahko najlažje spoznamo, če poskusimo narediti svojega. Iz sestavin, ki jih uporabljamo v vsakdanji gospodinjski rabi bomo izdelali preprost radijski sprejemnik in ga uglasili na svojo priljubljeno radijsko postajo.

Izdelani radijski sprejemniki bodo v mesecu maju prikazani na razstavi Radioaktivnost v galeriji Likovni salon kot del širše raziskave o radiu.

Delavnica je primerna za otroke nad 10 let in je omejena na 7 udeležencev. Prijave sprejemamo na telefonskih številkah 051 681 994 ali 041 355 168.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print