NARCIS KANTARDŽIĆ

Pregledna razstava

18. 12. 2014 - 1. 2. 2015

Galerija sodobne umetnosti in Likovni salon

Vabljeni na odprtje pregledne razstave celjskega umetnika Narcisa Kantardžića v četrtek, 18. decembra, ob 19. uri v Galerijo sodobne umetnosti.

V Galeriji sodobne umetnosti predstavljamo umetnikov slikarski opus tridesetletnega ustvarjanja, v Likovnem salonu pa umetniško skupino ZVONO (1982-1992), v kateri je Narcis Kantardžić aktivno deloval vseh deset let njenega obstoja.

V mesecu januarju 2015 napovedujemo izid kataloga, ki bo z besedili Maje Antončič, Marka Košana in Branke Vujanović celostno predstavil Kantardžićev ustvarjalni opus.

 

DNEVI UMETNIŠKE ČETRTI #2

Razstave, »brskalnica«, predstavitve ateljejev, ustvarjalne delavnice, kulinarični dogodki, druženje s celjskimi umetniki in njihovimi gosti ...

5. 12. – 23. 12. 2014

Umetniška četrt (med Gosposko ulico in Na okopih)


Vabljeni na odprtje decembrskega festivalskega dogajanja v umetniški četrti v petek, 5. decembra, ob 19. uri v atrij umetniške četrti!

Ob 17. uri bo Bojana Križanec izvedla ustvarjalno delavnico izdelovanja okraskov iz gline, sledilo bo odprtje Dnevov »UČ«, nato pa odprtje prodajno-razstavnega dogodka za sladokusce Brskalnica v galeriji AQ in Treh izložb (z Lilo Prap).

PROGRAM
 
SE VIDIMO V »UČ«!

 

IZA PAVLINA
Talk to Strangers!

 

Center sodobnih umetnosti Celje in Galerija PLEVNIK-KRONKOWSKA vas vljudno vabita na otvoritev razstave v soboto, 15. novembra ob 19. uri v Galerijo erotike Račka.

 

RAZPIS ZA MLADE UMETNIKE: PREMIERA 2015

Rok prijave: 15.3.2015

Center sodobnih umetnosti Celje objavlja razpis za sodelovanje na skupinski razstavi Premiera 2015. Razpis je namenjen mladim vizualnim umetnikom, ki zaključujejo študij ali se soočajo s prvimi poskusi vključevanja v slovenski in mednarodni umetniški prostor. Izmed prispelih prijav bo Center sodobnih umetnosti izbral dela, ki bodo v Galeriji sodobne umetnosti predstavljena na razstavi Premiera 2015 in izmed sodelujočih na razstavi umetnika / umetnico ali umetniško skupino za samostojno predstavitev v Likovnem salonu v letu 2016.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print