Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
Tokareva, Verbitskaya
Tokareva, Verbitskaya

Osrednji Koncertni abonma Zavoda Celeia Celje novi sezoni prinaša nastope uspešnih umetnikov z bogatimi koncertnimi izkušnjami na najuglednejših domačih in svetovnih odrih.

V torek, 12. 2. 2013 ob 19.30 vam bodo v Celjskem domu postregel z odličnima Nadeždo Tokarevo (violina) in Alexandro Verbitskayo (harfa).

Solistka Moskovske Državne Akademske filharmonije in lauvreatka mednarodnih tekmovanj Nadežda Tokareva se je rodila v mestu Penza v Rusiji. Koncertira po vsej Rusiji in po svetu (Evropa, Japonska, Koreja, Amerika ..) ter redno sodeluje na mednarodnih festivalih. Alexandra Verbitskaya je začela igrati klavir in harfo na Konservatoriju v Sankt Peterburgu. Delovala je kot solistka harfistka v singapurskem simfoničnem orkestru in orkestru Marijinskega gledališča, od leta 2005 pa deluje kot harfistka in pianistka Orkestra Slovenske filharmonije.

Spored: Giuseppe Tartini, Nicolo Paganini, Gaetano Donizetti, Fritz Kreisler, Pablo de Sarasate

 

Za Koncertni abonma in izven (10 EVR)

Predprodaja in prodaja vstopnic TIC Celje, Krekov trg 3, 03 42 87 936, 03 49 25 081, tic@celje.si ter eno uro pred koncertom v Celjskem domu.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print