Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več
6. Ples knežjega mesta
6. Ples knežjega mesta

Celjski dom Celje, sobota, 3.marec 2012 ob 20.00
Vstopnina za ples: 8 EUR.
Ker vam želimo ponuditi zares nepozabno plesno pravljico, smo omejili število gostov. To pomeni, da morate zares pohiteti s prijavami (gsm. 040 500 540 ali e-mail plesni.klub@gmail.com).

S pravimi plesnimi ritmi nas bo razvajal ansabel Oliver twist. Ljubitelji plesa boste ponovno doživeli nepopisno razkošje verjetno največjega plesišča v Sloveniji, ki omogoča izvedbo še tako zahtevnih plesnih koreografij.
V ospredju večera bo ples na tisoč in en način, organizatorji bomo poskrbeli za odlično animacijo Flamenca in pijačo dobrodošlice.
Zanimivost: Vsi tisti, ki boste na šesti Ples knežjega mesta prišli v rdeči barvi oz. boste k vaši obleki dodali kakšen dodatek rdeče barve, boste sodelovali v nagradnem žrebanju simbolične nagrade.
 

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print